God Jul =)

Idag är det den 22 december, vilket betyder att det bara är TVÅ dagar kvar till julafton =) och att min kusin fyller år, grattis till henne (fast hon läser inte här, men ändå :P)

Just nu står jag i köket och gör julgodis (dajm). Pappa och Erik jobbar och mamma är hos pappa och bjuder de som jobbar på julbord, så jag är ensam hemma =)

Märkte precis att vi inte har något bakplåtspapper! Men vi har en Tupperware plastduk som jag provar på istället :P Hoppas det går bra...
Nu ringde det, måste ta hand opm dajmen

Blir nog inte riktigt lika många som det stog i receptet att det skulle bli, men det får gå ändå =P
Ska nog göra mintkyssar nu och visa att jag är bättre än pappa på att göra de =P

Vad är ditt favorit julgodis?

Det händer inte så mkt intressant i Sthlm nu (iaf inte för mig), det är bara sega dagar... Förresten jag och mamma köpte gran igår. Det är nog den finaste granen vi någonsin haft, tät och fin. Och jag fick (äran) att klä den helt själv =P Ochjag måste säga att den faktiskt blev finare ;-) Detta gjorde vi i smyg eftersom pappa inte tyckte att vi skulle ha någon gran i år :-P

Imorgon kväll åker vi till Alingsås där vi ska fira jul (med de roliga kusinerna :-P) =) Dagen efter åker vi till Vara och är hos mormor och firar lite. Sen blir det Alingsås igen, fast hos Nadde =) Och vi ska ha värsta kul! =D Sen åker jag med dem upp hit till Sthlm och firar nyår (hemma hos oss) =) Efter nyår har jag planerat att åka till falkenberg och umgåsas med falkenbergarne, vet bara inte riktigt vem jag ska bo hos än, men det är snart löst. Folk står ju i kö för att ha mig hos dem (konstigt nog =S =P). Sen när jag kommer hem börjar skolan den 8:e och den 9:e är det läger på drakis som gäller =) Så som ni kanske listat ut kommer det dröja ett tag innan jag skriver nästa inlägg, men hoppas att det inte gör något ;-)

Nä, nu ska jag börja med de där mintkyssarna jag snackadde om ;-)

Ha det bra <3

Puss&Kram

Sorry

Vet att jag inte skrivit här på länge...

Har och har haft massa i skolan. Kommer nog skriva när jag har fått lov.

Ha det bra så länge =)

Puss&Kram


RSS 2.0