Minigolf & Klassfest

19.30 ska jag och ett gäng kompisar spela mini/bangolf. Närmare bestämt Agnes, Erica, Mikaela, Hanna, Louise, Rabaab och jag ;-)


Klassen ikväll... (försöker lära mig att ladda upp bilder XD)

Efer det ska vi nog dra till klassfesten (om vi hittar dit), som ska vara i Simons sommarstuga :-/ Kommer la bli sådär kul eftersom alla dricker... Eller inte riktigt alla jag får hålla mig till Agnes, Linn A och Elin (om de kommer), Emma kommer ju senare... Jag ska nog ta med en cola ;-)

Jaja, vi får väl se när folket växer upp och kan hålla sig till rimliga mängder ;-). Jag kommer ju i alla fall ha kul när vi spelar bangolf :-)

Nu vet jag inte vad jag ska göra... känns tråkigt att inte göra nånting...

NÅGON SOM VILL HITTA PÅ NÅGOT? HÖR AV ER I SÅ FALL!

Ha det bra! <3

Puss&Kram


BEBIS!

Nn har min kusin fött sitt första barn. Det blev en liten kille som ska heta Edwin/Edvin (vet inte hur de stavar det). Jag har sett ett kort på honom och han är jättesöt :) Dessvärre (stavning?) mår han inte jättebra, han har kramnper och ligger därför på karolinska... Hoppas det inte är så farligt och att han blir bra, så att de kan få komma hem från sjukhuset.

Happ, då är det  bara 29 dagar till flyttlasset går : / Fasst jag kommer åka till Sthlm den 4:de för vi kommer in i huset den femte och det kan vara bra att bekanta sig lite och få koll på bussarna (om de inte strejkar). Så klart ska jag inte göra detta på egen hand utan min lilla söta Melinda ska med oxå :) Sen kanske jag kommer hem nån dag innan vi sticker.

Får skriva mer nån annan gång, ska in i dushen  nu....

Puss&Kram

Jag kom in!

Japp, jag kom in på Värmdö gymnasium! Jag är så sjukt glad och lättad över det. Visserligen är jag den i klassen som har lägst intagningspoäng, men jag hoppas att det bara ska göra mig mer motiverad :-) Det är typ sjukt, här på Falkenbergs gymnasium behöver man runt 130 för att komma in på natur, men på värmdö behöver man 250. Det är liksom 120 poängs skillnad!

Igår var jag på stranden med Emma, sen blev de hem och panikstäda (eller röja XP). Emily kom med barnen nån gång vid tre-tiden.  Vi lekte, sparkade boll, busade och bakade(...) Bakningen var väl inte det bästa :-P När muffinsen nästan var klara kom jag på att jag hade glömt lägga i mjöl och bakpulver, haha fattar inte hur man lyckas med det :P Så det blev bara att börja om (tur att det inte var så jätte avanserat) Andra gången blev det mycket bättre :-) Jag kan ju tillägga att vi bakade vinbärs muffins med chokladbitar i. Efter middagen och bolibompa kom Emily och hämtade oss. Sen gick Emily ut, vilket hon förtjänade eftersom hon nästan inte varit ute nånting sen Ho föddes. När vi var hemma hos dom lekte vi mer och höll på med lera. Vid tio tiden gjorde jag i ordning barnen för sängen. Borstade tänderna, bytte blöja, valde böcker och gjorde välling. När vi kommit i säng började jag att läsa, ibörjan var det lite krångel, men det blev bra sen. Efter en halvtimma tog vällingen slut och Hollie ville ha mer, så jag gick ut och gjorde välling. När jag kom tillbaka så låg båda i sängen och sov XD Satte mej vid tv:en och höll mig vaken till tjugo i två, sen orkade jag inte vänta längre... Jag somnade i soffan, men vaknade när Emily kom hem vid tre tiden, pratade lite med henne och la mig på soffan igen. Vaknade till vid 5 tiden, men somnade om. Sen vaknade jag vid 8 då de andra vakna (tror inte att Emily vaknade frivilligt). Vi åt frukost och sånt sen lämnade Emily av mig här hemma.

Idag ska jag och Emma hitta på något och klockan fem så ska vi kolla på MAMMA MIA sen blir det grillning och sånt vid näset.

Näe, nu måste jag hoppa in i dushen så att jag kommer iväg.

Puss&Kram

RSS 2.0