Jobbat :O

Japp =) Idag har jag jobbat, kanske inte den bästa tiden, men jag får ju trots allt pengar =) Pappa ringde ovh ffrågade när jag var hos Eleonore och Edvin igår. Så idag blev det ingen sovmorgon, snarare tvärt om... Ställde klockan på kvart i fem och gick upp fem  och började jobba sex (åt i bilen :-P). Så jag är ju inte jättepigg nu... Jobbade iaf till 13.15 så det blev ju några timmar =)  Och den sista timmen får jag OB-tillägg för =)

Sen mötte mamma upp mig och så gick vi och köpte skidkläder till mig (ville att hon skulle se). Och nu är vi hemma =) Har fikat semla oxå, gott var det :-P =)

Nu försöker jag fixa med körkortstillståndet, men jag måste göra det på den andra datorn...

Jaja, ska prova att avsluta med en bild :-P


Från Willys i Sickla (där jag jobbade idag ;-))

Ha det bra

Puss&Kram

Rubrik

Idag har det varit en heltvanlig tråkig dag... :P

Fast igår var det kul =)

Då åkte vi med samhällskunskapen till stockholms tingsrätt och var med under en rättegång. Det var mycket mer spännande än vad man kan tro! Mellan rättegången och domen visste jag verkligen inte om personen skulle bli dömd eller inte, men han blev frisläppt. Om det var bra eller dåligt vet jag väl inte, men jag tror inte direkt han kommer göra om samma sak igen.

Blir kort inlägg för nu ska jag göra mig i ordning för sängen =)

God natt

Ha det bra =)

Puss&Kram

Maximal otur eller bara klantig?

Tro vad du vill, men själv vet jag inte :S
Jag har nämligen ramlat och brytit min vänstra hand IGEN! Denna gången är det dock inte båtbenet utan jag har fått en spricka i handleden :S

Åkte skridskor med klassen och så ramlade jag! Hur stor är chansen liksom! Gah, blir typ sur! Så extremt onödig!

Men, jaja, det är inget att göra åt så jag får bara gilla läget :P

Annars händer det inte så mkt här...

Känns så meningslöst att skriva här... Verkar ju ändå inte vara någon som är intresserad...

Jaja...

Ha det bra

Puss&Kram


Men bajs på er!

VARFÖR KOMMENTERAR INGEN? Jag ser ju att folk är inne på min blogg, men jag får ändå aldrig nån kommentar... =(

Har kommit i en såndär "blogga är inte kul" period igen, men jag vill inte ha en sån period... :-P

Men jag vet inte vad jag ska säga här...

eller...

I helgen var jag på läger, vilket var väldigt roligt =) Lärde känna folket lite bättre och så var det jättekul och roligt =) Asså jag kan typ inte förklara vad som var roligt, det var bara det =) Så härligt att lära känna folket bättre liksom och allt! =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D=D=D=D=D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D

Jag och Gella har snackat i telefon i över en timma idag plus att vi låg och smsa i en timma igår :-P Man blir liksom beroende av HannaochGella-Nattpratet och när man inte kan ha det på pdet sättet får man ta telefonen (det är mkt bra att jag ringer gratis till henne =D)

Idag saknar jag min lilla älskling Nadine extra mycket <3<3<3<3<3 (om du läser, kan jag ringa på hemtelefonen eller går det på mobilen?)

Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva...

Ha det bra
Puss&Kram

Hej =)

Har inte hunnit blogga eller kännt nån blogg lust...

Men blev påmind igår av Lova och då är det ju alltid lite roligare att blogga =)

Det har hänt så mkt nu och det är så svårt att komma ihåg allt, men det har varit underbart (förutom att jag har varit sjuk...)

Efter jul åkte jag hem till underbara Nadine och var hos henna några dagar. Jättemysigt hade vi =) Sov skavfötters och allt :-PDen 30:e åkte hon, jag och hennes föräldrar upp till oss och firade nyår vilket oxå var jättetrevligt =)

Dock var dan efter inte lika trevlig eftersom jag vaknade med 38,6 graders feber... På eftermiddagen åkte Nadine och hennes paranteser hem igen.

Jag som hade tänkt att åka till falkenberg den 2:e fick skjuta på det några dagar och kom inte iväg fören den 5:e då jag blivit typ frisk.

Så mkt sömn har det dock inte blivit... Den 4:e var vi uppe och buda på tågbiljetten till den 5:e så jag kom inte i säng fören halv ett. Dagen efter gick tåget 06.10 så då gick jag upp 04.30...  När jag precis höll på att somna på tåget ropa de ut massa i högtalarn så då kunde jag inte somna om... När jag och Gella gick och la oss sen så hade vi en del att snacka om så lampan släcktes vid 3... Dagen efter gick vi upp kvart i tolv, men släckte  inte lampan fören 2 (snackade ännu mer :P) och idag skulle vi till ge-kås innan mitt tåg gick så då ställde Gella klockan på 7.35...

Sömn skulle behövas, men när den kommer vet jag inte... Imorgon börjar nämligen skolan och efter skolan på fredag så är det läger med Kyrkan som slutar på söndag och sen är det skola igen... Jaja, nog pratat om sömn :-P
 

Hos Gella var det iaf mys =) Vi pratade träffade andra kompisar och bara va =) Igår innan årsfesten i kyrkan kom Lova, Erica och Lollo och hälsade på och då blev det ännu mer mys =) Så kul att träffas, men när man väl gör det känns det som man aldrig varit ifrån varandra typ... :-S

Nä, nu ska jag försöka sova i bussen

Ha det bra

Puss&Kram


RSS 2.0