Hade tänkt att skriva ett blogginlägg...

... men vet inte vad jag ska skriva om... :-P

Ähm.... Igår så åkte jag och mamma in till sickla för vi skulle köpa present till bubbarna (tvillingarna) och pappa och så skulle vi äta med pappa =) Vi åt på en god italiensk restaurang som vi oftast äter på :-P Fast jag provade faktiskt en annan maträtt den här gången :-P

Det tog typ hela dagen...

så vid kvart i 8 ringde Lina och sa att det var melodifestivalstittande hemma hos henne så pappa skjussade dit mig. Efter ett tag kom Alex, Hasse (Andreas), Hoggie (Oskar) och Robin. Kan ju säga att vi typ inte kollade på melodifestivalen alls eftersom det var fett tråkigt :-P Efter melodifestivalen började braveheart på sexan så då började vi typ titta på den. Under filmen satt killarna hela tiden och poängterade till mig när det var äkta kärlek, så så fort något i filmen var lite gulligt sa jag att det var äkta kärlek och så fick sa de att det är bra att jag lär mig snabbt :-P (som ni förstår så är de lite knäppa :-P ;-) ) Sen kom pappa och hämtade mig vid halv två =) och så körde vi hem Hasse oxå.

Idag var det först kyrkan och sen gick jag, Lina, Robin och Alex till lilla Italien där det tog varsin pizza, men jag var snål så jag tog bara en dricka xD. Sen gick vi in till centrum och så tog jag bussen med Alex och Robin till trollbäckens centrum. Sen har det inte hänt så mkt intressant (fast jag skiriver på ett sånt ointressant sätt så inget av detta låter intressant :-P xD)

Nä, borde göra matte nu, typ... :-P

Ha det bra
Puss&Kram

RSS 2.0